ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Εταιρεία Μελέτης Ελληνικής Διασποράς (Ε.Μ.Ε.ΔΙΑ) ευχαριστεί θερμά τον εκδοτικό οίκο PELLA Publishing στην Νέα Υόρκη για την ευγενική προσφορά του DVD αφιερώματος «Τα Ελληνικά γράμματα στην Αμερική».

   Από τον εκδοτικό οίκο PELLA κυκλοφόρησε για πολλά χρόνια το περιοδικό Journal of the Hellenic Diaspora, ένα περιοδικό που στήριξε τα Ελληνικά γράμματα στην Αμερική , έδωσε φωνή και ένωσε όλη την ομογένεια. Στις σελίδες του περιοδικού δημοσιεύθηκαν κείμενα Ελλήνων επιστημόνων από όλον τον κόσμο. Δημοσιεύθηκαν επίσης θέσεις, σκέψεις και ιδέες που άνοιξαν επιστημονικούς δρόμους για την ομογένεια της Αμερικής και για τον απανταχού Ελληνισμό.

   Η όλη εκδοτική δραστηριότητα του οίκου  PELLA και προσωπικά του εμπνευσμένου της εκδότη Λέανδρου Παπαθανασίου, επεκτάθηκε και στην έκδοση βιβλίων με ανάλογο κοινωνικό, ιστορικό και λογοτεχνικό περιεχόμενο.

   Για μία ακόμη φορά η Ε.Μ.Ε.ΔΙΑ ευχαριστεί θερμά τον οίκο PELLA Publishing και προσωπικά τον Λέανδρο Παπαθανασίου για την συνολική προσφορά τους στα «Ελληνικά γράμματα στην Αμερική» και σε όλο τον κόσμο.

 

Υ.Γ. Το περιεχόμενο του DVD είναι αναρτημένο στο Youtube και οπωσδήποτε είναι στη διάθεση των αναγνωστών της ιστοσελίδας της Ε.Μ.Ε.ΔΙΑ. (www.hellenicdiaspora.com)